fredag, april 29, 2011

Det snurrande tornet

Om jag någon gång inte vet var jag befinner mig i Malmö så vet jag att jag alltid kan hitta hem så länge jag ser det där vita sticka upp någonstans :P

tisdag, april 26, 2011

"Life will knock us down, but we can choose whether or not to stand back up."

Nu har nästan hela april gått och jag har typ inte bloggat någonting. Vart tog den här månaden vägen, egentligen?
Men, ja, det finns inte så mycket roligt att säga. Jag går i skolan och när jag inte går i skolan så spelar jag antingen Pokémon, ser på tv eller läser (böcker eller manga). Dessutom har jag en salstenta coming up om två veckor i bokhistoria, som jag hade tänkt plugga stenhårt inför. Eller, ja, försöka plugga stenhårt, i alla fall.
Så, eh... Det var allt för den här gången. Oh, förresten, tips på vägen, se How to train your dragon (Draktränaren på svenska) och The Karate kid (remaken); de var väldigt bra!
Tack och hej!

lördag, april 23, 2011

1up

Idag köpte jag ett fint halsband :D
Det är två tjejer som kallar sitt företag för Stuts som har gjort det! Ni hittar deras hemsida här!
Tack och hej!

tisdag, april 19, 2011

Tragiskt


Det är tragiskt att komma hem och så ser kylskåpet ut såhär:

tisdag, april 12, 2011

Lista

Jag har en recension på Skönheten & Odjuret som ligger och väntar, men tills jag orkar skriva in den på datorn får ni roa er med den här listan som jag snodde från Ellen, som i sin tur snodde den av Hanna :P Enjoy!

Mat

Ha, lättaste ever! Pannkakor, såklart! :D Jag skulle nog kunna äta pannkakor till frukost, lunch och middag! Hmmm... CHALLENGE ACCEPTED!


Dryck

Mjölk :D


Stad

Jag älskar en massa städer, ju! London, Stockholm, Malmö... Ja, ibland till och med K-stad :') Men min favorit... Kan jag inte få säga att alla är det? XP


Artist

Det finns egentligen bara en artist som förtjänar att få bli kallad min favorit och det är, utan tvekan, Bruce, 'The Boss', Springsteen.


(Jag vill gärna säga Oskar Linnros också, men han kan få vara min svenska favorit!)


Låt

GUD, jag har nog spenderat hela mitt liv med att försöka bestämma mig, men rent genuint så tycker jag att För dig av Lars Winnerbäck är en otroligt vacker låt, men annars är Iris av Goo Goo Dolls och Born to run av Bruce två andra favoriter som kan vara med och tävla om titeln.


Klädesplagg

Jag har jättemånga snygga kläder, men den här fina Bruce-tröjan har en speciell plats i mitt hjärta :')



Skor

Definitivt de här :D




Stilikon

Jag har ingen direkt stilikon... Jag ser kläder som jag är snygga och sen försöker jag blanda dem med varandra. Det brukar, tyvärr, fungera sådär XP Önskar att jag hade en stylist som kunde göra det åt mig!


Bok

Är det någon som blir förvånad om jag säger HP?


TV-serie

Supernatural skulle jag nog säga ifall jag inte tänkte efter, men annars skulle Buffy nog vinna!


Film

Jag älskar så oerhört många filmer, men när jag bara får välja en så brukar jag säga Dark Knight :D


Tack och hej!

måndag, april 11, 2011

Skriva

De senaste dagarna har det någonstans i bakhuvudet legat något och pyrt. Som en nästintill ohörbar viskning. När jag försöker ta på det; komma underfund med vad det är jag uppenbarligen försöker säga till mig själv, så slinker det undan. Men jag vet ändå. Det är den där känslan jag får när jag har något som bara måste komma ut; ner på papper.

Det är de här stunderna man alltid väntar på när man skriver och jag vet hur viktigt det är att ta vara på dem. men det var egentligen inte därför jag började skriva det här, utan det var för att jag är så fruktansvärt tacksam över att jag fortfarande får den här känslan. Jag brukar inte säga det högt (för på något sätt blir det då mer sant), men ibland undrar jag om jag fortfarande vill bli författare. Ibland (rätt ofta) är det inte lika roligt som det var när jag var mindre, det är inte lika okomplicerat fascinerande som det var då. Och när det känns så, då kan jag inte låta bli att undra om jag kanske inte vill det här längre, kanske är det bara något jag intalar mig själv eftersom det varit min dröm så länge?



Därför, när jag får den där naggande känslan, att det finns något jag bara måste göra, och att det är att skriva, så vet jag att det här är det enda jag vill.


måndag, april 04, 2011

Hemtrevligt

Nu har det blivit lite mer hemtrevligt här hemma i Malmö :)






Tack och hej!

fredag, april 01, 2011

Peace

Alla måste ju någon gång i sitt liv ha hört om Cat Stevens, som bytte namn och konverterade till islam? I alla fall, ikväll var han gäst hos Skavlan och jag måste bara säga att han pratar väldigt fint om förstående och varför han konverterade. Här (vid 38:38, typ) kan ni kolla på det. Och sen kan ni gå in på Spotify och lyssna på hans musik, för även om den är typ 40 år sedan låtarna gjordes så håller de fortfarande :) Tack och hej!